I Love Los Angeles

Transfer från/till flygplatsen LAX i Los Angeles


HEM FLYGPLATSTRANSFER BOKA HOTELL NHL HOCKEY BILJETTER INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP BILJETTER KONSERTBILJETTER RABATTKORT
/ CITY PASS
JUL I LOS ANGELES
Flygplatstransfer i Los AngelesNär man flyger till Los Angeles landar man på flygplatsen Los Angeles International Airport (LAX). Flygplatsen ligger i området Westchester sydväst om Los Angeles på ca 26 km avstånd från downtown LA. Själva X:et i LAX har ingen egentlig betydelse. Bokstaven tillkom när det skulle vara 3 bokstäver som identiferar världens flygplatser. Flygplatsen är riktigt stor.

Boka en shuttle som tar dig till ditt hotell
När man har flygit långt är det skönt att bli körd direkt till sitt hotell. Det finns olika sätt att ta sig ifrån flygplatsen till ditt hotell men vi vill tipsa om det vi brukar göra. Vi brukar boka in oss på en sk. shuttle. En shuttle är en van som tar ca 10-12 personer och du betalar ett pris per person. Bilen delar du tillsammans med andra nyanlända. Sedan kör bilen till olika hotell längst vägen och släpper av er en efter en. Beroende på var ert bokade hotell ligger så kan det hända att ni blir först avsläppta eller kanske sist. Men vi brukar se det som en liten sightseeing samtidigt. I och för sig så kan det vara kväll när ni har anlänt och då blir det intressant att se hur det ser ut utanför hotellfönstret på morgonen. När vi var här bodde vi på Venice Beach och det var häftigt när man drog upp rullgardinen på morgonen.

Ett tips är att boka er flygplatstransfer redan hemma så är det klart när ni har landat. Om ni inte vill dela en shuttle med andra kan ni även boka en privat transfer från flygplatsen till ert hotell. De största aktörerna är SuperShuttle och GO Airport Shuttle som finns i många städer i USA och världen.

Boka flygplatstransfer i Los Angeles


Delad flygplatstransfer Los Angeles Delad transfer från LAX flygplats till ditt hotell
Operates 24 hours, 7 days a week
Mycket bra pris per person

Denna shuttle tar dig från flygplatsen till ditt hotell i olika områden som ex. Beverly Hills, Downtown Los Angeles, Hollywood, Venice Beach, Long Beach, San Pedro and Santa Monica. Du delar bilen med andra anlända resenärer som skall in till Los Angeles. Du blir avsläppt vid ditt hotell. Självklart kan du boka denna delad transport även tillbaka till flygplatsen när du skall hem.

Boka delad transfer till / från Los Angeles »

Privat flygplatstransfer Los Angeles Privat transfer från LAX flygplats till ditt hotell
Operates 24 hours, 7 days a week
Mycket bra pris för grupp upp till 3 personer

Denna privata transport tar dig till ditt hotell i Los Angeles. Du delar inte bilen med andra utan den hämtar dig på flygplatsen och kör dig till ditt hotell utan andra stopp på vägen. Självklart kan du även boka denna privata transfer när du skall tillbaka till flygplatsen för hemresa.

Boka privat transfer till / från Los Angeles »

Se fler alternativ på flygplatstransfer till och från Los Angeles »


Boka flygplatstransfer med GO Airport Shuttle
Boka din flygplatstransfer från/till LAX med GO Airport Shuttle »

Save up to 55% OFF Top Los Angeles Attractions!

HEM FLYGPLATSTRANSFER BOKA HOTELL NHL HOCKEY BILJETTER INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP BILJETTER KONSERTBILJETTER RABATTKORT
/ CITY PASS
JUL I LOS ANGELES
2015 © I Love Los Angeles | Sekretesspolicy